Як анонсував Хрещатик.news, вже цього року в Солом’янському районі відкриється нова осучаснена зала для занять дзюдо. Оновлений майданчик облаштовують на місці старої занедбаної спортивної зали в приміщенні Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, за адресою вул. Василя Липківського, 36.

Наразі будівельні роботи – на завершальному етапі. Демонтовано небезпечну підлогу та застарілу основу стін, вивезено сміття. Майстри завершують роботи з вирівнювання та штукатурки стін, вкладають сучасне підлогове покриття. Крім того, вже виконані роботи з монтажу систем водопостачання та водовідведення, а також всі електромонтажні роботи.

Як зазначалося раніше, створення зали для дзюдо на Солом’янці анонсували чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая та депутат Київської міської ради Андрій Андрєєв. Зокрема сам Георгій на своїй instagram-сторінці повідомив, що публікуватиме весь процес будівництва.

Нагадуємо, що це вже не перший спортивний проект депутата Андрія Андрєєва, адже раніше в Солом’янському районі за його підтримки були створені боксерський зал «Чемпіон», зал для занять тхеквондо та спортивний клуб «Солом’янка».

Читайте також:

Мешканці Солом’янки можуть безкоштовно викликати сантехніка та електрика

На Солом’янці відкрили три нових футбольних поля

На Солом’янці відкрили безкоштовну громадську пральню