У Солом’янському районі столиці за рахунок громадського бюджету побудували три сучасних спортивних майданчика.

Оновлені футбольні поля з’явилися у дворах будинків на місці занедбаних старих, які роками скніли без капітальної реконструкції:

  • по вулиці Авіаконструктора Антонова, 13
  • на Повітрофлотському проспекті, 17
  • на бульварі Вацлава Гавела, 38-г

Сучасне покриття – замість пилюки та болота. Нові ворота – замість викривлених стійок. Так сьогодні виглядають майданчики для футболістів-аматорів Солом’янського району.

За традицією майданчики відкрили Кубком Солом’янки з футболу, який був проведений за підтримки депутата Київської міської ради Андрія Андрєєва. Депутат вже третій рік поспіль активно допомагає реалізовувати та втілювати в життя громадські проекти.  Особливу увагу Андрій Андрєєв приділяє ініціативам в спортивній сфері.

У триденному турнірі взяли участь близько 50 дворових та шкільних команд різних вікових груп. Переможці отримали цінні подарунки.

Відтепер ці оновлені майданчики відкриті кожному пересічному мешканцю Солом’янки. Незабаром на них виросте не одна спортивна зірка столиці.

Як повідомляв портал “Хрещатик.news”, за участі депутата Андрія Анлрєєва у спорткомплексі КНУБА відкрився новий спортивний зал тхеквондо.

Читайте також:

Солом’янському району пообіцяли нову залу для дзюдо

Президент заснував Фонд освіти, науки і спорту