В Солом’янському районі Києва незабаром з’явиться нова спеціалізована зала для занять дзюдо. Про це повідомив перший в незалежній Україні чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая на своїй сторінці в Інстаграм.

Сучасне та затишне місце для спортивних тренувань облаштують в приміщенні Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, на місці старої занедбаної зали.

 

«Робимо залу дзюдо на Солом’янці! Давно хотів втілити в життя цю ідею. З такою ініціативою я звернувся до мого доброго знайомого, депутата Київської міської ради Андрія Андрєєва, в якого на досвіді були вже реалізовані схожі проекти. Я дякую йому за значну підтримку і внесок в розвиток спорту. Ідея створення зали дзюдо має на меті популяризувати здоровий спосіб життя серед покоління, що підростає, та виховувати нових чемпіонів з дзюдо», – розповів Георгій Зантарая.

 

Нова зала для виду спорту, що розвиває тіло та загартовує характер дітлахів, з’явиться за адресою вул. Василя Липківського, 36, ще до кінця року.

Нагадаємо, рік тому Андрій Андрєєв меценатським коштом побудував безкоштовний дитячий зал боксу «Чемпіон» на місці вуличного бару-розливайки. Нещодавно за  підтримки депутата було відкрито сучасну залу для занять тхеквондо в спорткомплексі Київського національного університету будівництва та архітектури.

Читайте також:

У спорткомплексі КНУБА відкриється новий спортивний зал тхеквондо

Президент заснував Фонд освіти, науки і спорту

Депутатський зал на Центральному залізничному вокзалі віддадуть військовослужбовцям (фото)