Як виявилося, загиблого звали Максим і він навчався у 10 класі, а також активно займався футболом. Представники СДЮСШ з футболу "Зміна", вихованцем якої був Максим, висловили свої співчуття рідним та близьким хлопця, а також відкрили збір для допомоги його родині. Підлітку було лише 16 років.

У неділю, 07.04.2024р., трагічно загинув вихованець нашої школи, 2007 року народження, Матерухін Максим Олександрович. Під час прогулянки з друзями, по центру нашого міста, а саме на київському фунікулері, на Максима підступно напав дорослий чоловік. Наразі у ЗМІ пишуть багато різної інформації, але те що "здоровий дядько" напав на юнака посеред білого дня, це - ЖАХ.

Нагадаємо, увечері в неділю, 7 квітня, на Михайлівській площі під час підйому у вагоні київського фунікулера між 30-річним чоловіком та 16-річним підлітком спалахнув слівний конфлікт. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і поводився агресивно. Він почав чіплятися до підлітків із питаннями про те, чи готові вони захищати Батьківщину.

Після виходу з вагона фунікулера на верхній станції чоловік накинувся на підлітка та штовхнув його.

Місце трагедії

Внаслідок падіння Максим розбив головою скло у вікні та отримав глибокі порізи шиї. У хлопця виявилася пошкоджена сонна артерія і почалася сильна кровотеча. Підліток помер на очах у пасажирів до приїзду швидкої допомоги — він стік кров’ю, лежачи на сходах.

"Усі бажаючі допомогти сім'ї: Монобанк — 5375 4141 2720 5382. Приватбанк — 5363 5420 1490 5096. Картки батька, Матерухіна Олександра Васильовича" зазначили представники СДЮСШ з футболу

Як стало відомо, напав на підлітка Косів Артем Володимирович 1994 року народження, який працював майстром-сержантом Управління державної охорони України. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння та був оперативно затриманий.

Зловмиснику готуються оголосити підозру у скоєнні умисного вбивства. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

Затриманий нападник

Популярні новини зараз

У столиці презентують 274 монети та предмети археології, які Естонія повернула Україні

Дозвіл на будівництво 14 ЖК на території НАУ скасовано – в.о. ректора Семенова

У Святошинському районі Києва сьогодні вночі стався вибух біля однієї з багатоповерхівок.

Частина Поштової площі у Києві стала пам’яткою національного значення

Показати ще

Раніше повідомлялось: Вбивство у фунікулері Києва — стало відомо, де працював нападник