16 вересня у спортивному комплексі Київського університету будівництва та архітектури урочисто відкрили новий спеціалізований спортивний зал.

Господарі свята – відділення тхеквондо КДЮСШ “Школа спорту” – подарували гостям  якраві емоції майстерним виконанням найвидовищних елементів та ударів тхеквондо у форматі музичного фристайлу,  а також вразили показовим тренуванням дитячої команди.

Нагадаємо, КДЮСШ «Школа спорту» – провідна спортивна школа в Україні, що входить в трійку найсильніших команд нашої країни на міжнародній арені.

Відтепер діти Солом’янського району отримали можливість займатися спортом у сучасному спортивному залі завдяки ініціативі депутата Київської міської ради Андрія Андрєєва. За декілька місяців занедбаний зал одного з столичних вузів вдалося перевтілити у сучасне місце для тренувань з тхеквондо.

Сьогодні тут проводить тренування головний тренер відділення тхеквондо КДЮСШ «Школа спорту» Валерій Брунс, який займає посаду старшого тренера національної збірної України серед юніорів.