Водій не дотримавшись безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки допустив зʼїзд у прірву. Трагедія сталася вранці 22 квітня. В салоні знаходилось 9 пасажирів. Правоохоронці підтвердили, що двоє пасажирів загинули, інших госпіталізовано.

Джерело: ДСНС Київщини, поліція Київської області.

Сьогодні вранці надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на території Іванківської громади поблизу с.Олива. Прибувши до місця події, рятувальники в становили, що на трасі Іванків-Радомишль, мікроавтобус віз людей на роботу в с. Пісківка, і провалився у провалля. В салоні знаходилось 9 пасажирів. Потрібна деблокація.

Фото 1 из 3.
Фото 2 из 3.
Фото 3 из 3.

Також ситуацію прокоментували правоохоронці:

Прибувши на місце події правоохоронці, попередньо, встановили, що водій автомобіля «Volkswagen» рухався по автодорозі між населеними пунктами с. Олива та с. Старовичі Вишгородського району, не врахував дорожньої обстановки, допустив зʼїзд у прірву. Наразі, встановлено двох загиблих та сім потерпілих, які отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

На місці події продовжують працювати слідчі поліції, працівники групи реагування патрульної поліції, рятувальники та медики.

Раніше Хрещатик писав про те, що під Києвом сталась смертельна ДТП.