Незабаром Новий рік, саме тому вже скоро українців чекатиме святковий стіл з безліччю смаколиків. Одним з головних атрибутів та делікатесів новорічного столу звісно ж є канапки з червоною ікрою. Це задоволення не з дешевих, тому багато підприємливих українців вже почали пропонувати дешевий делікатес.

Так, у Києві неподалік одної зі станцій метро почали пропонувати недорогу червону ікру. Відповідними кадрами поділилися в Телеграм-каналі “Народний ревізор”, пише “Знай”.

Столичні бізнесмени пропонують українцям передноворічну акцію. Одну баночку ікри можна придбати за 150 гривень, а три – за 300. Таким чином економія 150 гривень.
Однак, такі підприємливі продавці ніяких сертифікатів якості на продукцію не мають. Тому, де вони взяли цей продукт – невідомо. Імовірно, ікра може бути підробленою.
“Передноворічні бізнесмени вже намагаються нажитися на українцях. У столиці поблизу станцій метро продають підроблену червону ікру. Продавці пропонують купити одну баночку за 150 грн, а три по знижці – за 300 грн. Сертифікатів на продукцію у бізнесменів, ясна річ, немає”, – сказано у Телеграм-каналі “Народний Ревізор”.