До оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Саперно-Слобідській, 22, що у Голосіївському районі столиці.

Про це пише “Київ 24”.

На місце події було направлено рятувальників 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце вогнеборці виявили, що в 22-поваерховому житловому будинку спостерігається задимлення в квартирах. В ході розвідки, вогнеборці з’ясували, що дим йде через вентиляційну шаху, а отже осередок пожежі знаходиться в одній із квартир. Рятувальники провели розвідку на кожному поверсі, аж поки не виявили, що осередок пожежі знаходиться в одній із квартир на 9 поверсі. Після деблокування вхідних дверей, було встановлено, що в кватирі було залишено 3 осередки пожежі загальною площею 10 кв.м. Власник квартири, імовірно, умисно підпалив особисті речі та покинув квартиру. Рятувальники відразу ж приступили до гасіння пожежі.

На місці події було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Жертв та постраждалих немає.

Причину загоряння встановлюватиме слідство.