Поліція наклала арешт на будівлю на період досудового слідства по справі щодо самоуправства. Це забороняє проводити з будівлею будь-які дії, зокрема демонтаж, будівництво тощо.

Про це пише “Суспільне мовлення”.

“Вітаємо всіх з першим кроком. Зараз консультуємось з юристами на тему того, що можемо і не можемо робити далі”, – також повідомили активісти.

Як розповіла Суспільному юристка приватного акціонерного товариства “Квіти України”, яка є власником будівлі, Ольга Файзієва, ані товариство, ані офіційні представники товариства не були попереджені ні про час розгляду, ні про місце, ні про саме подання прокурором Шевченківскього району відповідного клопотання про арешт будівлі.

“Більш того, як нещодавно дізналися працівники, що перебували на об’єкті, їм було вручено скорочену версію судового рішення у цій справі”, — зазначила вона.

Файзієва зазначила, що наразі накладено арешт на будівлю, утім, попри те, що приватне акціонерне товариство “Квіти України” має намір виконати судові приписи, воно залишає за собою право відстоювати свою правову позицію.

Юристка зазначила, що наразі повного тексту рішення суду організацію не має.