Заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях та працювали в закритому режимі, ретельно приховуючи діяльність, повідомляє прес-служба БЕБ.

Під час проведення обшуків детективи БЕБ вилучили речові докази: понад 30 комплектів комп'ютерної техніки, чекові апарати та чорнові записи. Крім того, відносно гравців, які були в закладі, поліція склала протоколи за статтею 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

[quote author=""]Довідка. Участь в організованих без дозволу азартних іграх (карти, рулетку, "наперсток" та інші) на гроші, речі та інші цінності тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Також адміністративні протоколи були складені за фактами порушень правил торгівлі підакцизними товарами.

Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях за ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) триває. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Київської обласної прокуратури.

Раніше повідомлялось про те, що припинено незаконну діяльність 5 гральних закладів у Київській області.