Про це повідомили у ГУ Національної поліції України у Києві.

«Минулих вихідних до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі родичі виявили труп жінки 1958 року народження з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою негайно виїхали слідчі, судмедексперт та кінологи»

"У ході досудового розслідування ми встановили, що в квартирі знаходилась жінка разом зі своїм онуком. Під час сімейного конфлікту підозрюваний накинувся на жінку та почав бити її, потім схопивши кухонний ніж, став наносити удари у різні частини тіла, поки потерпіла не перестала подавати ознаки життя. Після скоєного зловмисник втік з місця події, а знаряддя вбивства викинув на сусідній вулиці"

Пізніше, провівши комплекс заходів оперативники спільно з аналітиками сектору кримінального аналізу встановили місцеперебування 22-річного внука вбитої жінки, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні вбивства.

Зазначається, що він переховувався в недобудовах в одному із селищ на Київщині. Наразі підозрюваного у вбивстві затримано.

Читайте також: 55-річного чоловіка засудили довічно через вбивство двох киянок з особливою жорстокістю та заволодіння їх майном