Вчора, 30 липня, депутати Київради на пленарному засіданні прийняли рішення «Про майнові питання пов’язані з будівництвом медичного закладу на бульварі Ігоря Шамо, 15-А у Дніпровському районі». Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Київради.

Як повідомляється, мова йде про будівництво нового медичного центру з обов’язковою первинною ланкою на бульварі Ігоря Шамо, 15-А, де наразі знаходиться занедбана поліклініка, яку не ремонтували з 1965 року.

«Будівля не функціонує, відключені інженерні мережі, тепло-, водо- та електропостачання. Вона належить до комунальної власності та закріплена на праві господарського відання за КП «Консультативно-діагностичний центр Дніпровського району м. Києва»,- йдеться в повідомленні.

Як розповів депутат Київради Андрій Странніков, приміщення поліклініки перебуває в аварійному стані та непридатне для використання.

«За висновком фахівців, приміщення поліклініки зношене на 64 відсотки.  Об’єкт перебуває в аварійному стані та непридатний для використання. Саме тому місто планує знести цю будівлю, а на її місці побудувати сучасний 4-поверховий медичний заклад, оснащений новітньою медичною технікою. До реалізації цього проекту місто залучатиме інвесторів. Провести відповідний конкурс та всі підготовчі процедури має Київське інвестиційне агентство», – сказав Странніков.

Депутат наголосив, що реалізація цього інвестиційного проєкту спрямована на  надання киянам якісних та сучасних медичних послуг. Також завдяки проєкту будуть створені нові робочі місця, а бюджет міста поповниться коштами від інвестиційних договорів.

Нагадаємо,  у центрі Києва побудують мечеть

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Біля Батьківщини-матері побудують 90-метровий флагшток

Чи побудують ТРЦ на місці книжкового ринку Петрівка: відповідь КМДА