У заяві Харківської міської ради йдеться про те, що життю Геннадія Кернеса нічого не загрожує. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

«Харківська міська рада та її виконавчий комітет з усією відповідальністю заявляють: життєдіяльності і працездатності міського голови Геннадія Кернеса загрози немає. Хвиля чуток про його нібито смерть, яка накрила вчора ввечері харківські пабліки та соцмережі, – не більше, ніж фейк, виготовленням і розповсюдженням якого займаються політичні опоненти чинного мера, в тому числі й ті, хто конкурує з ним за посаду міського голови на майбутніх виборах», – йдеться в заяві.

Також нагадали, що наразі Геннадій Кернес проходить лікування у берлінській клініці «Шаріте», правила якої не дозволяють користуватись гаджетами.

«Відділення, в якому знаходиться Харківський міський голова, має чіткий регламент своєї роботи, який не передбачає у пацієнта і тих, хто його відвідує, ніяких гаджетів. Саме цим пояснюється відсутність будь-якого відеозвернення Геннадія Кернеса до городян», – повідомили в пресслужбі.

Зазначається, що професор клініки Норберт Сутторп дав офіційні роз’яснення щодо здоров’я Геннадія Кернеса:

«Він прогресує з кожним днем, і ми сподіваємося на його повне одужання».

Нагадаємо,  Кернес прокоментував наміри Добкіна балотуватися

Читайте також:

Яким буде жовтень: синоптики дали детальний прогноз на місяць

Пожежі гасити нікому, немає ні бензину, ні лопат: місцеві обурені рятувальною операцією на Луганщині (відео)

У жовтні 2020 у українців буде додатковий вихідний день