Увечері 5 січня у Подільському районі Києва поліцейські затримали чергового домашнього аб’юзера. Чоловік систематично знущався з своєї співмешканки, і в черговий раз у неї не витримали нерви.

Подробиці інциденту повідомили у пресслужбі КАРС “Київська служба порятунку”, на яку посилається “Телеграф”.

До поліції надійшов дзвінок від стурбованої жінки, яка виявилася матір’ю постраждалої. Виявилося, що пізно ввечері їй зателефонувала дочка і сказала, що співмешканець знову застосовував до неї фізичне насильство. Насилу відбившись, та встигла сховатись у ванній.

Чому постраждала сама не зателефонувала копам, не повідомляється. Проте після дзвінка від її матері на місце події — до одного із будинків у провулку Межовому — виїхав наряд поліцейських. Через те, що дебошир відмовився впустити правоохоронців, копи викликали на допомогу.

Співробітники КАРС швидко відчинили вхідні двері, завдяки чому дебошира, який промишляє домашнім насильством, вдалося затримати. Налякану жінку тим часом визволили з ванної.

Як виявилося, у аб’юзера, крім схильності до демонстрації сили, є також наркотична залежність. До того ж він уже був раніше засуджений. Подальшу його долю вирішуватиме поліція.