До 15 жовтня команда МОЗ (Міністерства охорони здоров’я) збирає пропозиції від громадян и профмедспільноти, щодо відміни застарілих медичних довідок та медичних документів, що несуть в собі корупційну складову. Про це повідомляється на сайті Міністерства.

Свої пропозиціі з цього приводу всі бажаючи можуть залишити на офіційній facebook сторінці міністерства або надіслати їх на електронну адресу комунікаційної команди we@healthcentre.media

“Медична документація має відповідати стандартам країн Європейського Союзу. Ми маємо відмовитись від бюрократичних документів і довідок. Особливо від тих, які обросли корупційними схемами. Ми плануємо скасувати довідки і документи, які гальмують ефективну роботу охорони здоров’я”, – зазначила очільниця МОЗ України Зоряна Скалецька.

17 жовтня о 12 год. Зоряна Скалецька проведе прямий ефир на сторінці Міністерства охорони здоров’я України, де відповість на запитання, які протягом тижня всі бажаючи залишали на сторінці міністерства у facebook.

Очільниця МОЗ розповість про стратегію та ключові пріоритети міністерства, прокоментує поточний стан справ відомства та продовження розпочатого курсу реформ, відповість на запитання лікарів і пацієнтів – зазначено на сторінці міністерства у facebook.

Нагадаємо, як наша країна святкувала День захисника України.

Читайте також:

В Україні зберігається надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Уряд виділив шахтарям 1 мільярд гривень