Правоохоронці провели перевірку щодо можливого замінування аеропорту “Бориспіль”. Відповідне анонімне повідомлення надійшло сьогодні зранку.

Про це, як пише “Великий Київ”, повідомила пресслужба Поліції Київської області.

Як зазначається, у суботу, 6 листопада, до чергової частини відділення поліції № 1 (аеропорт “Бориспіль”) Бориспільського РУП звернувся начальник зміни оперативного центру аеропорту. Він повідомив, що отримав “анонімну інформацію про можливі вибухи в одному з аеропортів міста Києва”.

“Згідно із затвердженими інструкціями, працівники вибухотехнічної служби ГУ спільно з поліцейськими аеропорту, інспекторами патрульної поліції Борисполя, кінологічною службою Київщини та авіаційної безпеки провели відповідні заходи з обстеження приміщення терміналу “Д” та прилеглої території аеропорту”, – йдеться у повідомленні.

Під час перевірки жодних підозрілих предметів виявлено не було. Аеропорт “Бориспіль” свою роботу не припиняв та працює в штатному режимі, відзначили у поліції.

Нагадаємо, в середині жовтня на Київщині замінували відділення поліції та будівлю суду. Поліцейські досить швидко знайшли “мінера-жартівника”.