У Дарницькому районі Києва збираються капітально відремонтувати дитячий садок № 799, який розташовується на вулиці Степана Олійника. На це з бюджету планується витратити понад 220 мільйонів гривень.

Термін завершення ремонтних робіт – 25 грудня 2025 року. Про це стало відомо із опублікованого на сайті електронної системи публічних закупівель Prozorro тендеру.

Довідка. Цікаво, що згідно рішення Київради, дитсадок було створено зовсім недавно - рішенням Київради від 6.12.2018 року.

Так, управління освіти Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації шукає підрядника, який проведе капітальний ремонт дитячого садка № 799 (вул. Степана Олійника, 10). Вартість робіт оцінюється у 220 297 168 гривень.

Кінцевий термін подання пропозицій - 1 червня 2024

Аукціон пройде 3 червня поточного року і за його результатами буде визначено переможця, з яким укладуть договір на проведення капітального ремонту.

За умовами договору, підрядник має провести підготовчі роботи, серед яких демонтаж покриттів підлоги, даху, дрібних металоконструкцій, трубопроводу, сантехніки тощо.

Після цього, планується утеплити будівлю, встановити нові вікна та двері, зробити внутрішнє оздоблення приміщень. Стелі, стіни та підлоги будуть капітально відремонтовані.

У садку змонтують нову систему опалення, вентиляцію, автоматичну систему пожежної сигналізації та водопровід. Тут також буде повністю замінено проводку, сантехніку та меблі.

Популярні новини зараз

В університеті Шевченка відновлюють вивчення білоруської мови - ректор

На Київщині вручили грошові винагороди випускникам з високими балами НМТ-2024

Замість Шанхаю з МАФів біля метро на Академмістечку можуть побудувати гігантський ТРЦ - ЗМІ

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще

Довідка. Раніше у цьому приміщенні був дитячий садочок, але 2000 року його було закрито. До того ця будівля використовувалася школою №296 з поглибленим вивченням іноземної мови для розміщення початкових класів. На момент створення ЗДО планувалась реконструкція об’єкта для облаштування там садочку, що міг зможе вмістити 260 дітей.

Раніше Хрещатик писав, що У столичній РДА оголосили тендер на 1,5 млн грн для закупівлі 50 тис. рулонів туалетного паперу