Про це повідомляє пресслужба компанії.

Він розташується в передмісті Києва - у сел. Чабани, вул. Одеське шосе, 8, де раніше працював гіпермаркет мережі "Нова Лінія". Його знесли восени 2023. Замість нього Епіцентр побудує торгово-розважальний центр в абсолютно новому форматі загальною площею 62 000 кв. м. Передбачається, що 53 000 кв. м займатимуть торгові формати мережі Епіцентр, тоді як 9 000 кв.м площ буде віддано під оренду. В межах проєкту також буде побудовано підземний паркінг на 1100 машиномісць, в якому буде облаштовано безпечне укриття для персоналу та відвідувачів.

Фото 1 из 3.
Фото 2 из 3.
Фото 3 из 3.

"Наша компанія за останні роки трансформувала відділи мережі Епіцентр у концептуальні формати shop-in-shop. В наступному році ми вирішили піти далі й доповнити наші торгові центри зовнішніми торговими мережами та розважальною складовою в торговій галереї. Відкриваючи двері орендарям, ми створюємо ще більш комфортний досвід шопінгу нашим покупцям. Даний новий формат Епіцентру є частиною нашої стратегії подальшого розвитку масштабних торгово-розважальних центрів"

Основними “якорями” ТРЦ на Одеському шосе будуть продовольчий супермаркет Food Market (2860 кв. м), дитячий розважальний центр (3100 кв. м), Intersport (1400 кв. м), магазин електроніки та побутової техніки «ЦеТе» (1470 кв. м), магазин товарів для дому та декору «Галереї Деко» (1840 кв. м), дитячий магазин E.PIC (500 кв. м), а також побутові послуги «Мультисервіс» і «Дім води», «Аптека 100+» та інші. Ще одним інноваційним рішенням в ТРЦ стане відділ товарів для саду та городу Dream Garden (4100 кв. м), який буде реалізований в новій концепції. Він “проникатиме” в будівлю з фасаду і “перетікатиме” у затишний внутрішній дворик із озером та патіо.

Читайте також: У Києві охоронці “Епіцентру” нібито силою роздягнули 67-річну жінку - у постраждалої інфаркт