Вночі в регіоні лунала повітряна триваог - росіяни атакували Україну дронами, повітряна тривога лунала і в Київській області, і в столиці (навіть кілька разів).

Однак, на щастя, захисники майже ідеально знищи ворожі цілі, які не змогли завдати значних руйнувань. У КМВА вказують, що в Києві чули роботу ППО, однак станом на 6 ранку в місті не зафіксовано влучань, падіння уламків тощо.

У КОВА підтверджують роботу ППО, зауважуючи, що влучань не зафіксовано, а падіння уламків спричинили пожежі в полях в 3х районах області, які оперативно ліквідовано. Однак в одному із районів пошкоджено приватні будинки садового господарства, приміщення господарчого магазину, гараж, адмінбудівлю та автівку.

Пізніше поліція та ДСНС Київщини надали свої звіти про наслідки нічної атаки.

Внаслідок падіння уламків, в одному з районів виявлено пошкодження з послідуючим горінням трьох житлових будинків, а також пошкодження двох автомобілів, гаражного приміщення, господарчого магазину та адмінбудівлі. Станом на зараз інформація про постраждалих відсутня.

На місці продовжують працювати всі відповідні служби. На ліквідації пожежі було задіяно 15 рятувальників та 4 одиниць техніки. Правоохоронці оглядають місця події та документують наслідки ворожого обстрілу.

Дякуємо захисникам, правоохоронцям, рятувальникам та комунальникам!

Раніше Повітряні Сили повідомляли про результати відбиття нічної атаки ворога.

Популярні новини зараз

У Києві дезертири допомагали ухилянтам знятись з військового обліку

Стало відомо графік перших осінніх прогулянок Києвом

Замість Шанхаю з МАФів біля метро на Академмістечку можуть побудувати гігантський ТРЦ - ЗМІ

У Києві встановили новий безбар'єний регульований пішохідний перехід на дорозі з інтенсивним рухом

Показати ще