Так, під час огляду посилки з Німеччини, митники виявили товстий рекламний каталог зі схованкою, в якій знаходилося 5000 євро різного номіналу та комплект запчастин до зварювального препарату. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Київської митниці Держмитслужби.

«Не дивлячись на існування зручних банківських платіжних систем для міжнародних переказів, які дозволяють безпечно переслати валюту, деякі громадяни віддають перевагу іншому способу – пересиланню поштою. Це хоч і дещо застарілий спосіб, але все ще дієвий», – зазначили в митниці.

В пресслужбі додали, що ще одну валютну схованку митники виявили у поштовому відправленні з Ізраїлю. Відправник приховав у фольгованих пакунках разом з шоколадними виробами 7020 доларів США та 2620 євро.

«Оскільки валютні цінності, відповідно до ст. 18 Всесвітньої поштової конвенції, забороняється пересилати у міжнародних поштових відправленнях без оголошеної цінності, вміст обох поштових відправлень вилучено. Тож адресати їх не отримають», – зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо, Київська митниця знайшла в посилках масонський меч (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Посадовця ДСА судитимуть за незаконний видобуток криптовалюти

Митник аеропорту Київ недодав до держбюджету близько 230 тисяч