Відомий голівудський актор Майкл Сі Голл, зірка серіалу «Декстер», приїде до Києва на концерт зі своїм гуртом Princess Goes to the Butterfly Museum. Квитки на виступ вже доступні в продажу.

Про це пише “Київ Медіа”.

Концерт відбудеться 21 грудня цього року в залі Beletage на Шота Руставелі, 16А; вартість квитків — від 790 до 1490 гривень.

Princess Goes to the Butterfly Museum створили у 2018-му актор, співак та музикант Майкл Голл (Dexter, Six Feet Under, Lazarus), гітарист та клавішник Метт Кац-Боен (Blondie) та ударник Пітер Яновіц (The Wallflowers, Morningwood).

У травні 2021 року тріо випустило свій перший повноформатний альбом Thanks for Coming та готується представити його на кількох концертах — у тому числі й в Києві.

Майкл Голл — американський актор і продюсер. Лауреат премії «Золотий глобус» і семиразовий номінант на премію «Еммі». Найбільш відомий за ролями Декстера Моргана в серіалі «Декстер» (2006-2013) і Девіда Фішера в серіалі «Клієнт завжди мертвий» (2001-2005). Також відомий завдяки ролі антагоніста в бойовику «Геймер».