Давід Жванія записав чергове відеозвернення до Зеленського, де звинуватив Порошенка і Турчинова в інсценуванні викрадень і вбивстві Вербицького. Про це повідомляє Хрещатик.News.

Давід Жванія заявив, що лідери помаранчевої опозиції причетні до побиття Тетяни Чорновол, викрадень Ігоря Луценка та вбивства Юрія Вербицького. Всі ці злочини планували списати на режим Януковича, аби підігріти боротьбу і обурення суспільства. Зокрема у створенні провокативних сценаріїв колишній народний депутат України звинуватив Петра Порошенка.

“Вони 25 грудня 2013 року організували побиття Тетяни Чорновол. Це було зроблено просто заради того, щоб не дати затихнути Майдану, щоб люди не почали розходитися”, – сказав Давид Жванія.

Викрадених 21 січня 2014 року Ігоря Луценка і Юрія Вербицького спочатку було вирішено принести в жертву та вбити, розповідає колишній нардеп. Але за Луценка просив його вітчим, голова СБУ Стельмах, який телефонував всім тодішнім опозиціонерам і просив за парубка. За Вербицького, за словами Жванії, просити було нікому.

Нагадаємо, нещодавно були оприлюднені нові плівки Деркача про розмову Порошенка з Байденом про диверсійну операцію в Криму у 2016

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Порошенко розбив камеру журналісту під Печерським судом (відео)

Картини Порошенка в музеї Гончара: знов виставка і знов ДБР (відео)