Сьогодні, 9 липня, відбулась пресконференція Андрія Деркача і Костянтина Кулика на тему “Нові записи розмов, які свідчать про міжнародні корупції і зовнішньому управлінні України”. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Інтерфакс-Україна.

На сьогоднішній пресконференції народний депутат України Андрій Деркач оприлюднив чергові – треті – записи розмов п’ятого президента України Петра Порошенка та колишнім віцепрезидентом США Джозефом Байденом, які, на його думку, дають нові відомості про міжнародну корупцію і зовнішнє управління Україною.

Під час розмови людина с голосом, схожим на Байдена, і людина с голосом, схожим на Порошенко, обговорювали українських диверсантів у Криму в серпні 2016 року, які, нібито, повинні були підірвати дамбу та привести до екологічної катастрофи в Криму.

При цьому людина з голосом, схожим на Байдена різко критикує Порошенка та бере з нього слово, що подібне більше не повториться.

Деркач розповів, чому він оприлюднює ці плівки саме зараз. За його словами, головний фігурант відповідних подій в Криму 2016 року – Валерій Кондратюк, якій тоді очолював ГУР Міноборони, а наразі знов призначений начальником розвідки.

Також, за словами Деркача, цей факт його турбує через те, що нібито Порошенко планує організувати переворот з повалення з президенства Зеленського.

Нагадаємо,  Андрій Деркач оприлюднив нову порцію “плівок Порошенка” з Путіним (відео, аудіо)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Андрій Деркач оприлюднив інформацію про тиск посольства США на українських правоохоронців

Порошенко розбив камеру журналісту під Печерським судом (відео)