Нардеп Максим Бужанський, який обізвав журналіста “тупою вівцею”, першим вилетить з Верховної Ради.

Про це у відеоблозі розповіла журналіст Оксана Денисова.

Вона назвала Бужанського “поцом у маминих трусах”.

“У колег зв’язані руки оціночними судженнями, у мене ні. Так от, один “поц у маминих трусах” назвав журналістку “тупою вівцею”. За те, що вона “посміла” спитати про цього ватного у голови партії “Слуга народу” Дмитра Разумкова.

Він (Бужанський) буде першим, кого позбавлять мандату з таким розкладом, якщо не закриє рота. Прогнозую”, – сказала вона.

“Проблема в іншому. Як вибачалася “Слуга народу” за свого “поца”. Написали два абзаци у Facebook. Про те, що “вибачилися перед журналісткою”.

Але далі був другий абзац, де було написано, що журналісти не мають права критикувати владу і ще при цьому по-менше вживати оціночних суджень.

Котики, почитайте законодавство, де прямо прописано право журналіста на оціночне судження. Тим паче, що в даному разі оціночного судження не було. Було запитання – констатація факту”, – зауважила Денисова.

Обраний депутат від “Слуги народу” Максим Бужанський у своєму Telegram назвав журналістку видання “Новое вермя” Ольгу Духніч “тупою вівцею”. Перед цим там вийшло інтерв’ю Дмитра Разумкова, у якому Духніч назвала Бужанського “ностальгуючим за СРСР і часами Віктора Януковича”.

Його підтримав однопартієць Олександр Дубінський – він назвав “єдиними серйозними депутатами” нового парламенту себе, Бужанського та Дмитра Разумкова – голову партії “Слуга народу”. А також пошкодував, що у Верховній Раді не побачить екс-заступника голови АП за часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

“СН” назвала образи з боку Бужанського “достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження”.