Ситуація у Києві в ніч на 1 березня була відносно спокійною. Сталося кілька сутичок бійців територіальної оборони із диверсантами, місто продовжує зміцнюватися.

Про це пише RegioNews з посиланням на Telegram Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що міські служби наразі обладнають захисні споруди на в’їздах до Києва. Інфраструктура працює, подається світло, тепло та вода. Лікарні працюють у посиленому режимі та забезпечені всім необхідним.

З 08:00 на маршрути вийшов наземний транспорт. Працюватимуть ті маршрути, де можна забезпечити перевезення. Сьогодні заборонено продаж алкогольних напоїв. Вони мають бути прибрані з полиць магазинів.

Водії повинні уникати смуги громадського транспорту, щоб забезпечити пересування військової техніки, машин швидкої та спеціальних служб. Особливо це стосується відкритих мостових переходів (Північний та Південний).

У Києві також працює гуманітарний штаб. Усіх небайдужих закликають долучатися до цієї роботи. Потрібно перевозити, допомагати у фасуванні та завантаженні продуктів.

Кияни закликають не виходити з будинків і не пересуватися містом без необхідності. Допомагати близьким, особливо старим.