Вчора відбулася зустріч ізраїльської делегації та моїх друзів з керівництвом міста Києва, – повідомляє депутат Київради Георгій Зантарая.

🇮🇱
Ізраїльська делегація на чолі з заступником мера міста Ашдод Елі Нахт, Борисом Шульманом – засновником фонду Rebuild Ukraine та Григорієм Бовсіанниковим – генеральним директором компанії мед турзиму “Натанел медикал Групп» зустрілась з першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником, заступником голови КМДА Валентином Мондриївським, заступником міського голови – секретарем Київської міської ради Володимиром Бондаренком, якій також розповів про це.

✔️
Результатом зустрічі була передача гуманітарної допомоги, а саме 10 генераторів та 20 теплових гармат. Допомога дуже важлива та актуальна, адже практично кожен день країна та місто отримує удари по енергетичній галузі та усуває наслідки ударів.

✔️
Також під час зустрічі було обговорено питання реабілітації військових і дітей в ізраїльських клініках, в тому числі безоплатне протезування кінцівок, а також надання консультацій від ізраїльських лікарів у питанні відновленні фізичного та ментального здоров’я жертв війни.