Двоє молодиків накинулись на Андрія Безносенка, головного лікаря Національного інституту раку, під під’їздом його будинку. Про це повідомляє Хрещатик.news з посиланням на пост в соцмережах самого лікаря.

“Вечір середи 11 березня видався не добрий. Біля 22 години на мене скоєно напад під під’їздом дому двома молодчиками”, – написав Андрій Безносенко.

Фото: Андрій Безносенко/ facebook

Як зазначає лікар, через забій голови та травмовані руки він не може оперувати, тому змушений відкласти заплановані операції.

Фото: Андрій Безносенко/ facebook

“Не думав, що у 21 сторіччі у столиці європейськоі держави під камерою спостереження можуть так просто напасти на лікаря…”, – зазначає Андрій.

Сам лікар вважає, що на нього напали через конфлікт в Інституті раку, а саме через гучний скандал навколо корупції та вимагання грошей з онкохворих пацієнтів, яке мало місце в лікарні. Проте сама Безносенко стверджує, що не причетний до схем, а скандал створений, аби його скомпрометувати.

“Не треба бути «капітаном очевидністю», щоб зрозуміти ким і для чого це зроблено, – зазначає Андрій Безносенко. – Несправедливість досягається двома способами: або обманом, або насильством. Дійшли до насильства. Дно, привіт”.

Читайте також:

МОЗ досяг дна: пацієнти вимагають ліків під Кабміном

Топ-5 скандальних ректорів-довгожителів київських вишів, або Пора й честь знати

У Києві створили інтерактивну мапу локацій, де можна висадити дерева