Інсценуючи смерть заради 7 млн. дол. компенсації, українець вдавав із себе мертвого та вирушив мандрувати світом. Тим часом його мама вимагала компенсацію за «смерть» дитини у страхових польских компаній, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на сайт Ракурс.

До цього чоловік три місяці укладав договори страхування з польськими страховими компаніями, а згодом вирішив «померти». У липні 2019 року матір чоловіка заявила, що її син трагічно загинув унаслідок нещасного випадку — він нібито випав з човна на Київському водосховищі.

Вона демонструвала страховим компаніям підробні документи про те, що тіло її сина нібито виловили через два місяці після трагедії, а згодом передали на кремацію.

Жінка за кілька місяців обійшла усі страхові компанії, в яких застрахував своє життя її син. Вона намагалася отримати компенсацію на суму 7 млн. дол. за «випадкову» та «трагічну» смерть своєї дитини.

Поки мама обробляла страховиків, син насолоджувався подорожами по усьому світі. За час дії афери він відвідав Велику Британію, Кіпр, Туреччину, а також мандрував Україною.

«Повстати із мертвих» чоловіку допомогли польські правоохоронці. Тепер українцю загрожує до 10 років позбавлення волі за шахрайство.

Нагадаємо, У Києві винахідливий будівельник викрав елітне авто іноземця за допомогою евакуатора

Читайте також:

Затримали афериста, який заволодів двома квартирами київського професора

Затримали зловмисників, які ошукали сотні людей на афері з працевлаштуванням в Європі