У Святошинському районі затримано двох хлопців, коли вони розміщували “закладки” у схованках. Повідомляється, що молодиків помітили дільничі на території зеленої зони та зупинили.

Про це повідомляють в прес-службі Національної поліції в місті Києві, на яку посилаються «Коментарі».

Після поверхневого огляду кишень хлопців правоохоронці виявили розфасовані в пакетики наркотики та викликали на місце слідчих. У одного із затриманих при собі було 23 пакетики з наркотиками, у іншого – 27. У них містилися речовини, що схожі зовні на амфетамін та солі PVP, канабіс та інші речовини.

Вилучені речовини буде відправлено на експертизу.

Поліціянти з’ясували, де ще знаходяться п’ять пакунків, які хлопців встигли розкласти по схованкам для клієнтів. Відомо, що вони працювали “кур’єрами”, отримуючи замовлення на одному з телеграм-каналів. Пакунки з наркотиками були замасковані під вигляд камінців.

Слідчі провели обшуки в помешканнях, де проживали обоє затриманих в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу громадян. Під час якого вилучено пакетики, ваги та речовини, схожі на наркотичні.

Один із затриманих – мешканець Кіровоградської області, інший – Запорізької області. Обом повідомлено про підозру у незаконному збуті наркотичних речовин, підозрюваних взято під варту.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин групою осіб). За погодженням із Святошинською окружною прокуратурою фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину.