Про те, що допит у ДБР відбудеться вже сьогодні, повідомив сам Андрій Богдан на своїй сторінці у Facebook, передає сайт “Хрещатик.news”.

“Тільки повернувся до Києва і моментально (можуть же, коли хочуть), отримав повістку на допит в ДБР” – написав ексголова ОП.
Перед допитом, Андрій Богдан встиг поспілкуватися з журналістами, зазначивши, що не має уяви стосовно того, у якій справі його викликано на допит.

На сайті ДБР було повідомлення про те, що «9 вересня 2020 року в інтерв’ю одному з видань ексголова Офісу Президента Андрій Богдан оприлюднив інформацію про нібито наявність домовленостей з російськими посадовими особами питань щодо статусу Криму, авіасполучення з Росією, обміну полоненими та ряду інших домовленостей, що непередбачені законами та нормативно-правовими актами або іншими директивами Верховного головнокомандувача Збройних Сил України.”

Але кримінальна справа, за якою Богдана викликано на допит, була зареєстрована ще 19 серпня, задовго до інтерв’ю. Андрій Богдан прокоментував цю ситуацію, назвавши такі дії: “шахрайством з боку ДБР, адже, якщо це допит за результатами інтерв’ю — це має бути окрема справа. Або це допит у справі, що вже давно існує, але на неї немає жодного посилання в повідомленні ДБР.

Також Богдан зазначив, що абсолютно не боїться допитів, адже знає не тільки свої обов’язки, але й права.

Нагадаємо, РФ оголосило про масштабні військові навчання у Білорусі: Україна посилює захист кордону (відео)

Читайте також:

Як працюватимуть школи Києва у помаранчевій зоні: КМДА

Курсантки, яких покалічив п’яний майор, відмовились брати компенсацію

Україна почала дипломатичну війну з Білоруссю: нашого посла обшукали на кордоні (відео)