Курсантки Військово-медичної академії, яких збив п’яний майор медичної служби, від запропонованої їм сім’єю винуватця аварії компенсації відмовились. Про це дівчата розповіли на брифінгу при військовому госпіталі, інформує Хрещатик.News

Дівчата, які внаслідок аварії отримали тяжкі пошкодження, не захотіли брати компенсацію через жінку майора, хвору на рак, та його дитину.

“Вони пропонують нам компенсацію. Ми від неї відмовляємось, оскільки ми знаємо, що в нього є жінка онкохвора і дитина. Тобто, його сім’я не винна і не повинна нести тягар”, – пояснила Олександра Гуй, одна з дівчат. Під час аварії у неї були зламані ноги та порвані м’язи стегна. Відновлення, за словами дівчини йде дуже повільно.

Галина Николин, якій лікарі були змушені ампутувати ногу, також підтримала подругу, зазначивши, що сім’я не має відповідати за неадекватність батька та нести такий тягар.

“Вже сталося і сталося. Вороття вже назад немає. Будемо людьми нового покоління – будемо кіборгами. Ось і все”, – сказала третя дівчина Тетяна Ніколаєва. Аби врятувати їй життя, лікарі також ампутували їй ногу.

Нагадаємо, 25 серпня в Києві, на вулиці Зоологічній, де знаходиться військова частина, Toyota Prius збила трьох курсанток Військово медичної академії. За кермом автівки перебував майор ЗСУ Володимир Холодний, у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок аварії двом дівчатам довелося ампутувати ноги, третя наразі потребує складної операції.

Читайте також:

Продюсер Кварталу 95 влаштував ДТП та втік (відео)

Збив жінку з дитиною: у Києві взяли під варту водія сміттєвоза, який вчинив смертельне ДТП

В Києві через ДТП загинув лось, який кілька років жив у Голосієво (відео)