У Києві поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП, в якій постраждали три курсантки, передає Хрещатик.News із посиланням на повідомлення поліції.

Подія сталась на території військової частини на вулиці Зоологічній. Водій авто “Тойота Пріус” наїхав на трьох курсанток військового вишу. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна з розслідування ДТП столичної поліції.

Попередньо встановлено: водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на курсанток, які стояли біля адмінбудівлі. Внаслідок автопригоди троє дівчат отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували.

Водія, 1974 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

На місці події працюють правоохоронці, які проводять першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, що у Києві екскаватор зачепив ковшем дах автівки, водій був травмований. Також у Києві машина патрульної поліції збила пішохода прямо на зебрі.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал   – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В Києві через ДТП загинув лось, який кілька років жив у Голосієво (відео)

Хлопчика, що вижив після моторошної ДТП на Обухівській трасі, виписали з лікарні