У Києві в Феофанії забудовник зніс заселений гуртожиток, а перед цим “тітушки” викинули з помешкань речі людей.

Про це повідомив журналіст Depo.Київ.

За його словами, сьогодні вранці о 9 годині ранку тітушки викинули речі людей з гуртожитку на вулиці Метрологічній,1, а техніка забудовника знесла будівлю.

У мережі опублікували відео руйнування гуртожитку.

Як пише у Facebook активіст “Мапи Реновації”, юрист Дмитро Перов, зносять гуртожиток працівників Національної академії наук України.

“Академіки” продали людей з потрохами. Тільки от попередити забули. Тому будинок зносять разом з людьми, колишніми працівниками академії, які відмовились з’їжджати в область та переселенцями зі Сходу та Криму!” – написав він.

Журналіст Михайло Погребиський своєю чергою зазначив, що зареєстрованих мешканців гуртожитку багато років намагались викинути на вулицю.

“Повідключали їм газ, електрику, опалення, гарячу воду, а “найняті бандити із відомого злочинного угрупування били вікна у квартирах та машинах мешканців, потім намагались спалити гуртожиток разом з людьми”, – написав він.

За словами Погребиського, станом на зараз у гуртожитку мешкає дві сім’ї.

“Не кажу про юридично зареєстрованих людей, оскільки залишились ті, кому немає куди піти з будинку, де немає ні тепла, ні електрики. Щойно повідомили, що одна жінка, дізнавшись про це, з роботи буквально біжать до свого єдиного житла! І, як повідомили, на місці знову багато бандитів-тітушок! Одну жінку витягли із житла за руки та просто викинули!”, – додав він.