Вікторія Сюмар із “Європейської солідарності” запропонувала перевірити якість українських бронежилетів на ній. Жінка зробила таку заяву у відповідь на звинувачення ветерана полку “Азов” Микити Макєєва, який стрибнув на капот автомобіля Петра Порошенка.

“Так. 2014-го ми почали робити “броніки”. Самі. Бо вдалося втримати Маріуполь, а це те місто, де роблять броню. Один у мене є. Подарували як заступнику секретаря РНБО, який знав, як складно запустити виробництво”, – написала Вікторія Сюмар у Facebook.

Вікторія заявила, що готова, аби в неї постріляли.

“Готова, аби в мене постріляли подонки з ще нещодавно російським громадянством, які вміють стрибати на авто. Розуму для цього багато не треба. Полігон готуйте. “Бронік” точно від 2014-го. Сподіваюсь, не слабо? Вперед. Синців не боюся. Бо ваша Батьківщина Росія почала війну проти моєї країни. Не навпаки. І не вам судити про те, хто з українців і як готовий захищати свою землю”, – написала Сюмар.

У Києві 25 липня після виходу Петра Порошенка з допиту біля будівлі Державного бюро розслідувань стався інцидент і бійка. Четверо невідомих напали на автомобіль п’ятого президента України.

Вони спровокували бійку з охороною, після чого втекли.