У вівторок, 28 грудня, у небі над київським Охматдитом пролетіли святкові санчата.

Про це пише “Великий Київ”.

Так, напередодні свят, організатори проекту “Санчата у небі” вирішили створити маленьке диво там, де, здається, святкового настрою зовсім немає, щоб нагадати маленьким пацієнтам лікарні, що під Новий рік та Різдво можливо все.

Піднявши настрій малечі, санчата вирушили кружляти над Києвом – пролетіли повз обидва береги та завітали до спальних районів, щоб нагадати усім – дива обовʼязково трапляються.

Згідно опитувань, 98% українців святкують Новий Рік та Різдво, проте останніми роками, зокрема через пандемію коронавірусу, соціологи відмічають найнижчий рівень відчуття щастя у населення у порівнянні з 2015-2017 роками.

Тож, можливо, політ саней хоч трохи поверне віру в новорічне диво та в усе найкраще всім нам. Сьогодні ввечері (28/12) санчата ще літатимуть над містом, тому частіше дивіться на небо, можливо, зараз просто зараз вони поруч з вами. Сані розпочали свої польоти над столицею України, проте можливо, наступного року, маршрут новорічного маршруту вдасться продовжити і в інших містах України.