Про це повідомили у КОВА.

У межах реконструкції заплановано не лише відновити пошкоджений об’єкт. Проєктом відбудови передбачено перепланувати окремі приміщення, облаштувати ліфти, добудувати 6 сходових кліток. Крім того, заплановано влаштувати додаткові входи до будівлі та шляхи евакуації. Також запроєктовано два окремі зали для музичних та фізкультурних занять.

Читайте також: Киянам пропонують перейменування трьох вулиць — одну з яких на честь загиблого міністра МВС Монастирського

Будівля закладу дошкільної освіти розрахована на 270 дітей – це 14 груп. Ремонт буде виконано з дотриманням усіх пожежних вимог та урахуванням інклюзивності. Наразі на об’єкті тривають підготовчі роботи. В планах – завершити будівництво протягом 14 місяців.

На зустрічі у Броварах проєкт оновленого садочка представили громадськості. На зустрічі також були представники Департаменту регіонального розвитку КОДА, місцевої влади, підрядники, вихователі та батьки вихованців. Серед присутніх були й представники «ДоброБат», які долучаться до реконструкції та проведуть окремі демонтажні роботи.

Читайте також: У Броварах дали старт Всеукраїнському фестивалю ляльок

«Нашим першочерговим завданням є відновлення освітніх закладів. Адже діти – це майбутнє нашої країни. Вони мають відвідувати сучасні та безпечні школи та садки, обладнані усім необхідним. Саме таким буде оновлене «Джерельце». Уже є всі необхідні документи та фінансування для здійснення реконструкції. Сьогодні роботи переходять в активну фазу» Микола Бойко.

Він додав, що процес будівництва буде абсолютно прозорим та відкритим. Виконання робіт контролюватимуть спеціальні комісії із залученням представників КОДА, міської влади, працівників дитячого садка та активістів.

В авіакатастрофі гелікоптера у Броварах загинули 17 людей, із них 4 дітей, – ДСНС