26-річного Миколу Балабатька вбили ножем у серце в ніч на 6 листопада на проспекті Петра Григоренка у Києві. Його батько — власник готелю у Кирилівці, а також радник президента із питань рекреації і туризму.

Про це пише «Вечірній Киів» .

Підприємець із курортного смт Кирилівкау Запорізькій області Олег Балабатько заявив, що від удару ножем у серце помер його 26-річний син Микола Балабатько. Чоловік стверджує, що на сина напали через українську мову. Цей випадок трапився на столичних Позняках — на проспекті Петра Григоренка, 28 вночі з 5-го на 6 листопада.

Конфлікт виник вночі 5 листопада. За словами батька, нападником був нетверезий чоловік з Донбасу. Йому нібито не сподобалося, що Микола говорить українською мовою, тому покликав його поговорити на вулицю. Про це чоловік розповів у відео та коментарі до допису у Facebook.

Бізнесмен каже, що там нападник дістав ніж і вдарив його сина ножем у серце. Потерпілий помирав на руках у поліцейського. Батько також розповів, що його син був чемпіоном з джиу-джитсу, проте це не допомогло захиститися від нападника. Відомо також, що Микола був єдиним сином у сім’ї.

За даними поліції, під час раптового конфлікту 26-річний чоловік вбив 27-річного. Водночас правоохоронці не вказують, що саме було причиною конфлікту.

Правоохоронцям вдалось затримати підозрюваного — 26-річного киянина. У нього знайшли закривавлений ніж, який одразу ж передали на експертизу.

У поліції відкрили кримінальну справу за статтею «умисне вбивство». Йому вже повідомили про підозру, а також обрали запобіжний захід — тримання під вартою. Якщо вину чоловіка доведуть у суді, йому загрожує до 15 років за ґратами.

Бізнесмен Олег Балабатько є власником готелю «Перлина прибою» у курортній Кирилівці.

Про бійку між чоловіками на проспекті Павла Григоренка правоохоронцям повідомив працівник приватної охорони торговельного центру. За словами охоронця, він почув крики та побачив одного з чоловіків на землі. Він викликав поліцію та медиків.

 

Популярні новини зараз

Водопілля у столиці цьогорічний оновило рекордний рівень — КМВА

На станції столичного метро померла людина

Мер Гамбурга прибув до Києва

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще