У селищі Рокитне Київської області власник автомобіля Lincoln Town Car залишив ключі від замка запалювання в салоні авто, а дверцята не закрив. Невдовзі його авто викрали, передає Хрещатик.News із посиланням на поліцію Київської області.

Про викрадення авто поліцію повідомив його власник. В цей же час надійшло повідомлення й про дтп на одній із вулиць селища Рокитне.

На місце події прибув наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції.

З’ясувалось, що молодик викрав автомобіль та поїхав на ньому у власних справах. По дорозі п’яний водій не впорався з керуванням та зіткнувся з парканом.

Викрадачем виявився 21-річний місцевий житель. За незаконне заволодіння транспортним засобом, керування авто напідпитку та скоєння ДТП йому загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що у Києві винахідливий будівельник викрав елітне авто іноземця за допомогою евакуатора. Також був  впійманий злодій, який викрав з банківського сейфу на Печерську понад 300 тисяч (відео).

Читайте також:

Таксист вигнав пасажирку з авто під дощ через прохання надягти маску (відео)

У Києві зварювали автоцистерну з газом: є поранені та загиблі