Правоохоронці столиці встановлюють обставини вибуху автоцистерни під час проведення зварювальних робіт. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

“Сьогодні о 9:32 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вибух автоцистерни на одному з підприємств, що знаходиться на вулиці Віскозній. Для з’ясування усіх обставин події за викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група Головного та Деснянського управління поліції”, – повідомили в пресслужбі.

Правоохоронці попередньо встановили, що у результаті проведення зварювальних робіт стався вибух автоцистерни.

На жаль, внаслідок вибуху на місці події загинув 52-річний чоловік, житель Херсонської області, а його колегу – 33 річного чоловіка – доправили до лікарняного закладу з тілесними ушкодженнями.

“Наразі на місці події співробітники поліції проводять першочергові слідчі дії та встановлюють усі обставини цієї трагічної події.
Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Деснянському управлінні поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цій події буде надана правова кваліфікація”, – зазначили в поліції.

Нагадаємо, вночі стався вибух на нафтопереробному заводі в Одесі (фото, відео)

Читайте також:

Ідеальне бабине літо: по всій Україні буде тепло та сонячно

В планах Уряду – введення червоної зони для всієї України та оголошення НС