У списки партії “Слуга народу” на позачергових виборах до Верховної Ради потрапила київська тусовщиця 25-річна Ірина Панченко.

Місце в партії для Панченко нібито купили за 2 млн доларів. Ймовірним посередником вважають колишнього нардепа, екс-главу Кримської і Львівської митниці Віктора Тимошенка, пише “Страна”.

Панченко зайняла в списку “Слуги народу” 73 позицію.

“Панченко Ірина Сергіївна. Дочка Сергія Панченка. Бізнесмен родом із Кіровоградщини. З 2000 року живе в Києві”, розповіло джерело. За непідтвердженими даними, чоловік відомий у кримінальних колах.

Ірина закінчила Київський національний університет імені Т. Г. Шевченка. “Їздить на джипі “Бентлі”. Помічена тільки в найдорожчих салонах Києва з собачкою, на тусовках у нічних клубах, ресторанах”, додало джерело.

Батько дівчини, Сергій Панченко, у відповідь на запитання, як його дочка змогла потрапити в партію, показав її резюме.

У керівництві партії “Слуга народу” не змогли одразу відповісти, як дівчина отримала місце в партійному списку, однак пообіцяли розібратися в ситуації.

9 червня партія “Слуга народу” провела з’їзд, на якому озвучили імена перших 100 кандидатів до Верховної Ради.

За мажоритарними округами від партії Зеленського в парламент підуть два журналісти телеканалу “1+1” Олександр Дубинський і Ольга Василевська-Смагляк.

Телеведучого і ресторатора Миколу Тищенка, який має намір балотуватися на дострокових виборах до Верховної Ради, запідозрили в тому, що він купив собі місце в партії “Слуга народу”.

У списки “Слуги народу” потрапила також блогерка з Криму Ліза Богуцька, що збила на смерть п’яного пішохода.

У виборчому списку партії також виявився Дмитро Співак, якого пов’язують із головою політради партії “Опозиційна платформа За життя” Віктором Медведчуком.

За мажоритарним округом Дніпропетровської області від “Слуги народу” балотується СБУшник часів президентства Віктора Януковича Віталій Криворучко.

Популярні новини зараз

Столичні першокласники не розуміють 40% почутого на уроках — дослідження «Спільномова»

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

Начальника Солом'янського РТЦК перевели до бойового підрозділу через скандал з повісткою для журналіста "Слідство.Інфо"

Відома психоаналітик та дружина військовослужбовця 47-ї бригади ЗСУ Федора Кубасова прагне залишити його без помешкання

Показати ще