В Шевченківському районі Києва сталася крадіжка. Молодий хлопець напав на свого товариша по чарці, але небайдужа киянка допомогла поліцейським затримати правопорушника.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, на яку посилаються Новини.LIVE.

Чоловіки розпивали алкогольні напої в центрі міста на вулиці Данила Щербаківського, що знаходиться в Шевченківському районі столиці, і між ними виник конфлікт, в ході якого порушник побив потерпілого руками і ногами. Потерпілий втратив свідомість і впав, а нападник забрав у нього мобільний телефон, водійське посвідчення, ключі від квартири і намагався втекти.

Однак перехожа жінка, очевидиця нападу миттєво зреагувала і застосувала до нападника сльозогінний газ і відразу ж зателефонувала в чергову частину і повідомила про те, що невідомий побив чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група районного підрозділу та оперативні співробітники.

50-річного чоловіка госпіталізували до медичного закладу, зараз його стан стабільний і він перебуває під наглядом медиків.

Грабіжником виявився 25-річний мешканець Полтави. Його затримали і доставили до відділку для з’ясування обставин. За скоєне йому загрожує від 8 до 15 років за ґратами.