З 2014 року ми спостерігаємо за тим, як Марі Ігорю Владиславовичу вдається уникати покарання за досить серйозні вчинки. І на більшість звинувачень Марі відповідає перекручуванням фактів або просто відвертою брехнею. Він впевнено себе поводить, адже вірить що Кличко відмаже його в будь-якому разі.

Про це пише “Лівобережний Київ”

І ось нарешті, 21 жовтня 2021 року співробітники прокуратури Солом’янського району Києва оголосили Марі про підозру за ч. 3, ч. 4 та ч. 5 ст. 191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Ми звикли до перекручувань інформації Марі і ось маємо чергову риганину:

У муніципальній варті Києва розповіли, що про підозру у скоєнні злочину отримав її діючий керівник Ігор Марі. Однак у 2019 – 2020 роках він не був очільником відомства та не ставив свої підписи під документами про закупівлю.

Підозра стосується закупівлі взуття для 600 муніципалів нібито за завищеною ціною. Однак, представники об’єднання пишуть на своїй сторінці в Facebook, що згаданий тендер проводився через систему Prozorro відповідно до закону “Про громадські закупівлі”. Після того як система визначила переможця торгів, вартість договору не змінювалася. Крім того, Ігор Марі не був підписантом договору, адже на той момент не мав відповідних повноважень.

Об’єднання має намір подати заяву про вручення підозри свідомо невинній особі, а також ініціювати позачергове засідання Київради з питань правоохоронної діяльності та муніципальної безпеки. Варта також закликала ЗМІ широко висвітлити ситуацію, що склалася.

“Ми готові надати будь-які документи, акти, коментарі та пояснення. Відкритість, прозорість і підзвітність суспільству завжди були нашим головним принципом, і боятися нам нічого“, — заявила Муніципальна варта.

Ну що ж Муніципальна варта, ми вас почули і наразі пропоную більш детально розібратись чи не перекрутили інформацію знову:

1 «Ігор Марі у 2019 – 2020 роках не був очільником відомства та не ставив свої підписи під документами про закупівлю»;

2 «Ігор Марі не був підписантом договору»;

3 «свідомо невинна особа»;

4 «боятися нам нічого»;

Популярні новини зараз

Унікальну частину 800-річної стіни церкви доби Київської Русі представили в столичному музеї

У столиці планують присвоїти звання "почесного громадянина Києва" колишньому Головнокомандувачу Залужному

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще

А на справді як вам така хроніка подій?:

Марно намагаєтесь запевнити спільноту в тому, що Марі білий та пухнастий. Занадто багато свідків нечистоплотності цієї істоти перебувають у черзі дати Марі копака.

У 2014 році Ігор Марі мабуть вперше мав «присісти» за статтею 408 ККУ Дезертирство. Ця стаття, за нез’явлення на службу з відрядження, відпустки тощо, в умовах особливого періоду – передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Але Марі «відмазали». Цю ганебну історію розповіли ветерани, яким «пощастило» перебувати у АТО разом із Марі.

Як зазначають ветерани, майор Марі у формуванні батальйону участі не те що не приймав, а й всіляко намагався уникати. Потім зачекав допоки у червні батальйон повністю розгорнеться у зоні проведення АТО. Та лише через три тижні, з’явився у батальйоні із приписом на посаду офіцера по зв’язкам із громадськістю. За словами ветеранів, у ранкових нарадах участі не приймав, просинався занадто пізно та був абсолютно нікчемною людиною. Переважно «аватарив» та перебував у горизонтальному положенні, чим викликав обурення у воїнів, що приїхали захищати країну за покликом серця.

Через численні скарги бійців на пияцтво, бездіяльність та нікчемність Марі, його було призначено старшим на опорному пункті, де би він зміг проявити себе як порядний громадянин, офіцер, людина і навіть зміг би вчинити героїчний вчинок. Ан ніт, дзюзькі!

Приїхавши до ВОПу, Марі розмістився окремо від бійців у приватному будиночку. Під час обстрілів ховався у підвалі та з метою підняття бойового духу міцно пив «сміливу» воду, ймовірно «За перемогу!». Відомий випадок, коли під час наступу, бійці прийшли до Марі з проханням прийняти командування над двома рота, Марі героїчно… сциканув, сховався у підвалі та продовжив вживання спиртних напоїв. Зрештою бійцям набридло спостерігати за бездіяльністю нетверезого майбутнього «командувача» варти. Після чергового жорсткого вживання Марі, до ВОПу було викликано командування батальйону з вимогою прибрати нікчемного офіцера. Коли через три години хлопці увійшли до будинку то побачили ганебну картину – Марі лежав у кімнаті важко п’яний. Поруч із Марі лежав табельний ПМ, в кімнаті були зібрані хутра та ікони, ймовірно з сусідніх будинків. Автомат Марі взагалі валявся у іншій кімнаті. Але Марі в черговий раз пощастило. На момент його ганебної відправки до батальйону, поруч із опорним пунктом було поранено бійця і Марі отримав завдання доправити пораненого до шпиталю. Таким чином замість набуття ганебного статусу аватар, Марі ледь не став героєм-рятувальником. Ледь медалі не отримав, коли намагався одного разу «замутити» нагороду через батальйонного писаря Колумбета (свого майбутнього кума) але командир батальйону дізнався та знищив нагородні листи.

В той час Марі заборонили вивозити із зони проведення АТО ікони, але у 2015 році, вже у Винниці одну з тих ікон впізнали у подарунку, що Марі подарував майбутньому депутату Максиму Борозинцю. Борозинець до речі й підштовхнув Марі до створення громадських організацій на кшталт афганським і Марі почав мастирити лижі до Києва. На початку серпня в черговий раз відпросившись у командира батальйону, виїхав до Києва та забув про свій батальйон. Повертався до Донбасу вже із волонтерами та піарився на фоні волонтерської допомоги, при тому, що був офіцером 12 батальйону. Тим часом термін відрядження закінчився, але Марі навіть і не збирався повертатись до побратимів. Начальник штабу батальйону викрив відсутність Марі та повідомив про потенційне дезертирство відділ служби правопорядку міста Маріуполь. ВСП Маріуполя надіслало запит до Києва. За фактом викриття відсутності «героя», командування батальйону викликали на «опитування». І на жаль Марі відмазали. Вже у 2020 році, командир батальйону виконуючи обов’язки директора комунального підприємства «Муніципальна охорона» почав сильно заважати Марі заробляти на ветеранському підприємстві. Марі пішов на безпрецедентний крок – використовуючи вартових, що працювали ще й у Кп, оголосив комбату НЕДОВІРУ нібито від всього трудового колективу, хоча реально більшість працівників підприємства навіть не розуміла в чому справа. Бойовому офіцеру в обличчя викрикували брудні слова вартові, яких підговорив Марі. Командир батальйону звільнився.

У 2015 році Ігор Марі мав «присісти» вже вдруге за статтею 262 ККУ Викрадення, привласнення, або заволодіння зброєю шляхом шахрайства –
караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Під час обстрілу згорів намет, у якому перебували службові та особисті речі Марі. Командуванню Марі доповів, що окрім особистих речей, у наметі згорів ще й його табельний пістолет Макарова. У командира батальйону знов з’явився головняк через Марі. Пізніше, вже після АТО, Марі зізнався при свідках, що привласнив собі той «згорівший» ПМ.

У 2015 році Ігор Марі мав «присісти» вже втретє за статтею 185 ККУ Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, – карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк за крадіжку підвісного човнового двигуна:

На фото бачимо Toyota Prado, у якій за кермом Ігор Марі, у багажнику лежить вкрадений двигун. Марі знав, що охоронники є ветеранами АТО, але все одно почав давити цих людей! Марі є небезпечним і цей факт ми бачимо на відео.

Власник підвісного двигуна, написав заяву за фактом крадіжки до поліції, але Ігор Марі знову зміг уникнути покарання завдяки зв’язкам у поліції. Потерпілий забрав заяву за якої причини не відомо.

До речі, у своєму відеоролику Золотухін розповів про те, як у 2015 році, Марі вимагав хабар у розмірі 20 тисяч гривень за вирішення питання поховання у Києві вбитого снайпером командира добровольчого батальйону. Навіть важко уявити, якими людськими якостями наділений Марі, якщо він намагається заробляти на загиблих.

Якось звик Ігор Марі до «шари» і до того, що все йому сходить з рук, тому й відповідно розпустився.

Про один з прикладів «шари» зазначено у статті «Есть такая профессия» – квартиры получать».

У статті йдеться про корупційні діяння високопосадовця, який обіймаючи посаду заступника міністра оборони та голови комісії по контролю за розподілом житла «замутив» квартиру своєму сину – старшому лейтенанту Ігору Владиславовичу Марі…

23 января 2007 года Комиссия МОУ по контролю за распределением жилья под водительством нашего героя утверждает список получающих в жилье в том самом новом доме по Бориспольской, 26-В. И в нем под номером 8, среди заслуженных и имеющих 15 и более лет выслуги, значится… да-да, старший лейтенант Игорь Владиславович Мари (выслуга которого составила 7 лет – 5 из них курсантом и 2 офицером)!

Цікава історія про участь вартових у рейдерстві господарського ринку поруч із станцією метро «Харківська». Під час тривалого протистояння, підприємці дізнались, що серед купи рейдерів є люди, що входять до громадського формування «Муніципальна варта» і згуртувавшись прийшли під КМДА висловити недовіру Марі, як очільнику варти.

На фото бачимо Марі, якого Куявський виштовхнув до «електорату» відбріхуватися. На мітингу із вручення недовіри до Марі та представників «Муніципальної варти», горе-атошник Марі пообіцяв Дарничанам розібратись із всіма представниками варти, що приймали участь у «віджимі» ринку, звільнити винних та у подальшому більш прискіпливо підходити до підбору кадрів… Але, як показала подальша практика, в черговий раз «скривдив електорат» призначивши рейдерів керувати вартою Дарницького району і навіть створив для них цілий відділ у Кп Муніципальна охорона.

Іноді у людей терпець не витримує і вони вирушають дати ляпаса авантюристу Марі. Йдеться про махінації та втручання у процеси отримання земельних ділянок.

19 березня 2018 року, в приміщенні КМДА мали відбутись чергові загальні збори Ради ветеранів АТО м. Києва. Головною метою зібрання було винесення недовіри керівному складу Ради. Однак більшості ветеранських організацій про «загальні збори», Марі та його молода команда, так і не повідомили.

Натомість переважну більшість присутніх складали члени «Муніципальної варти», створеної нинішнім керівником ради – Ігорем Марі.

Саме ці члени варти зробили все можливе для того, аби до зали проведення засідання Ради більшість незадоволених діяльністю Марі не змогли потрапити. Дехто з незапрошених ветеранів, а також члени сімей загиблих все ж змогли потрапити до приміщення та завдяки цьому спланованого вигляду одноголосної підтримки Марі та його Раді не відбулось. А згодом навіть дійшло до штовханини. Оскільки керівництво ради ветеранів відмовило присутнім, які не погоджуються з позицією ради, висловити свою думку.

Після сутички, дружинам та матерям загиблих бійців все ж таки надали можливість виступити. Однак почувши критику, голова ради Ігор Марі навіть спробував відібрати мікрофон в матері загиблого бійця.

Через велику повагу до дружин та матерів загиблих бійців, Марі тримає руку у кишені.

З рештою засідання закінчилось ні чим. А легітимність ради досі залишається під питанням.

Під час засідання ради ветеранів, Марі отримав найвищій знак «пошани» від суспільства – НЕДОВІРУ від дружин та матерів загиблих бійців.

У 2021 році, ветеранам АТО набридло спостерігати за бездіяльністю Марі у Раді ветеранів. Група правильних членів Ради пішла до мера міста обговорити питання винесення НЕДОВІРИ голові Ради Ігорю Марі та переобрання голови Ради ветеранів. В ході розборок по «лежачому на посаді» голові Ради, було викликано Куявського та самого героя-атошника. До Марі було висунуто вимогу прозвітувати про результати діяльність Ради, про фінансові витрати тощо. Звіту ми не побачили й досі (на дворі вже закінчується жовтень), що свідчить про організаторські здібності Марі, що натягнув на себе занадто багато функцій по вирішенню питань ветеранів, а по факту не витягує й одну Раду ветеранів.
З метою уникнення принизливого сходження з ветеранського олімпу, Куявський порадив Марі швидко написати листа меру з проханням ліквідувати Раду ветеранів, через нібито вже виконані основні завдання Ради, для виконання яких її створювали, а саме: створено КБУ, надані місця ветеранам АТО у КП «Муніципальна охорона», діє ГФ «Муніципальна варта», працює ветеранська організація ГО «міська спілка ветеранів АТО», районні ветеранські спілки, ПРАЦЮЮТЬ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНІВ ТА СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ.

З огляду на постійну практику Марі щодо викручування фактів пропоную запитати ветеранів та обов’язково дружин і матерів загиблих бійців – чи дійсно виконані основні завдання Ради? Чи є необхідність у відновленні функціонування Ради ветеранів, але вже без «лежачого на посаді» керівника Марі?

Безвідповідальність, що межує із злочином: Ігор Марі намагається вирватись у чемпіони з порушень ПДР та керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Марі здебільшого, післяобідній час проводить на тренувально-оздоровчій базі Кп Муніципальна охорона, що розташована неподалік траси Київ-Бориспіль. Мангал, більярд, камін, віскі і день скінчився. Такий собі трудяга. Настає час виїжджати до Києва і добре, коли під боком є тверезий водій.

10.12.2020 року приблизно о 00:20 патрульна поліція зупинила авто Land Cruiser Prado з номерним знаком 999М999, за кермом якого в стані алкогольного сп’яніння знаходився Марі Ігор Владиславович – керівник КП “Муніципальна Охорона” та голова Муніципальної Варти Києва.

Після сигналу поліції про вимогу зупинити авто, водій Марі Ігор Владиславович зробив коротку зупинку і помінявся місцями з пасажиром, після чого авто ще проїхало п’ятнадцять метрів.

На вимогу поліціянта пред’явити документи для встановлення особи та складання протоколу згідно ст. 130 КУпАП України (керування транспортним засобом у нетверезому стані), водій почав брехати, що не керував автомобілем та підставляти іншого члена Муніципальної Варти Києва, стверджуючи, що в його авто є відеореєстратор на якому є запис, який спростовує докази поліції.

Також Марі у грубій формі відмовився пройти тест на драгері та освідування у медичному закладі, чим і підтвердив підозри поліціянтів, щодо його стану під час керування автомобілем.

28.12.2020 року суддя Дарницького районного суду міста Києва Коренюк А.М. розглянувши матеріали справи (довідку, яку купив Марі у лікаря нарколога), які надійшли від УПП ГУ НП в місті Києві про притягнення до адміністративної відповідальності Марі І.В., виправдав правопорушника.

Марі І.В. замість відео з відеореєстратора свого автомобіля, “яке начебто спростовує докази поліції”, надав висновок лікаря про огляд на стан його сп’яніння, який проводився 10 грудня 2020 року о 7 годині 50 хвилин у лікаря нарколога КМНКЛ Соціотерапія, який згідно з висновком №006909 ознак наркотичного (алкогольного) сп’яніння станом на 10 грудня 2020 року 07 годин 50 хвилин не виявив.

Фінал чергової ганебної їзди Ігоря Марі у нетверезому стані:

Пізніше по цієї справі у суді від людини чекали заявленого відео з салону Тойоти, яке б мало слугувати доказом того, що Марі не перебував за кермом, ан ніт. Дзюзькі.

Марі в черговий раз купив довідку про нібито тверезий стан та надав її до суду і таким чином, в черговий раз відмазався від покарання.

Чому в черговий раз?

2016 рік:

2017 рік:

2019 рік:

2020 рік:

2021 рік:

Виходячи з кількості тільки зафіксованих правопорушень, можна зробити висновок, що Марі є людиною ВКРАЙ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОЮ та, як наслідок, НЕБЕЗПЕЧНОЮ.

Ні, це не стоп-кадр чесного поєдинку на рингу. Це ганебна історія про черговий аморальний вчинок Марі.

На тренувально-оздоровчій базі Кп Муніципальна охорона, як зазвичай, після обіду зібралась група вартових. Того дня приїхав гість переговорити із Марі. Фінал – вертикальний відкритий моббінг, акт якого ще й один з вартових фільмував на телефон. Кажуть, що наприкінці розмови, гість навіть відчував приставлений до спини ніж.

Виказати аморальність діянь Марі не вистачає слів.

Марі витворяє що тільки забажає, адже впевнений, що його врятує мер та знайомі дяді з поліції. І так вже відбувалось кілька разів.

Але всім відомо – БЕЗКАРНІСТЬ породжує РЕЦИДИВ!

Якого ще вчинку чекає мер від Марі, за для того аби нарешті прийняти єдине правильне рішення позбутися цього непорозуміння?

Не вже Марі нарешті «присяде»?