Ввечері 6 листопада на Брест-Литовському шосе столиці вибухнув «Мерседес». Водій автомобіля загинув, ще двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. За попередньою інформацією до цієї події може бути причетний мотоцикліст. Для його розшуку і затримання введено спеціальну поліцейську операцію. Про це повідомила Поліція Києва в середу, 6 листопада.

«На місці вибуху автомобіля на Брест-Литовському шосе працюють правоохоронці.

У результаті вибуху загинув водій, двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. У столиці введено спеціальну поліцейську операцію.

Близько 21:40 поліцейські отримали повідомлення про те, що у Святошинському районі вибухнув «Мерседес». Коли на місце події прибули поліцейські, з’ясувалося, що водій автомобіля загинув, ще двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Окрім того, пошкоджено транспортний засіб, який у момент вибуху був неподалік.

За попередньою інформацією, до цієї події може бути причетний мотоцикліст. Для його розшуку і затримання введено спеціальну поліцейську операцію», – йдеться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, 6 листопада було скоєно замах на директора фармацевтичної компанії Ігоря Сала. Відомо, що в результаті замаху загинув охоронець бізнесмена, сам Сало живий.

В ЗМІ інформації про Ігоря Сало небагато, але вона переважно негативного характеру.

Як інформує УНІАН, наприклад, повідомляється про десятки «віджатих» Ігорем Салом підприємств і спроби рейдерських атак. Серед таких – спроба рейдерства на завод «Індар», що займається виробництвом інсуліну, вітамінний завод та агрохолдинг. Також є відомості про «будівельне кидалово» з боку Ігоря Сала, замовні вбивства і корупційні «вугільні» схеми. Є також інформація про наявність у бізнесмена декількох паспортів для переховування від переслідувань скривджених бізнесменів в інших країнах.

Також, Ігоря Сала підозрюють у зв’язках з російським бізнесом і спецслужбами, а також «нечистими на руку» колишніми нардепами та іншими політиками.

Нагадаємо, народились у сорочці: під Києвом пасажирський автобус влетів у вантажівку (фото)

Читайте також:

Слуги народу збираються лiквiдувати корупцiю в мiстобудуваннi до кiнця року

Затримали контрабандистів, які вивозили до РФ запчастини для військових літаків

Популярні новини зараз

Суд зняв електронний браслет з підозрюваного у розпалюванні релігійної ворожнечі митрополита УПЦ (МП) Павла

У Києві судитимуть завідувача лікарні, що видавав ухилянтам фіктивні довідки про інвалідність

У столиці презентують 274 монети та предмети археології, які Естонія повернула Україні

У столиці стався напад на військового ЗСУ

Показати ще

Погорів на збуті марихуани: в Києві затримали сержанта-наркоторговця