31 жовтня 2019 року Військова прокуратура Київського гарнізону спільно с ГУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ і слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Київській області затримала сержанта, який збував марихуану на території військової частини в Києві, та його постачальника. Про це повідомила пресслужба Військової прокуратури Центрального регіону України.

«Ввечері 31 жовтня правоохоронці задокументували факт збуту військовослужбовцем 4 пакетів наркотичної речовини за 1000 гривень. Також 24 жовтня в рамках контролю за вчиненням злочину було проведено контрольовану закупку у торговця в погонах аналогічної партії, за що він також виручив 1000 грн.», – йдеться в повідомленні.

У квартирі постачальника канабісу під час обшуків виявлено «плантацію» кущів коноплі.

«Під час обшуків у особи, яка постачала наркотичні речовини військовослужбовцю на продаж, виявлено «плантацію» кущів коноплі у квартирі», – інформує пресслужба прокуратури.

Наразі сержанту-наркоторговцю та його постачальнику готуються повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо,  у Києві спіймали постачальників наркотиків військовим

Читайте також:

У Києві схопили фельдшера-наркодилера

Вакарчука запитали про ЛГБТ і марихуану