Часто люди уникають інформації про особливих діток, намагаються не дивитися, не читати, не знати. Проте вони є. І вони дуже сильні – щодня долають випробування, які б не втримали їх здорові однолітки.

Їх батьки – звичайні герої, які не бачать у свої вчинках нічого героїчного, проте саме вони – завжди поруч, не зрадили і не кинули, не відмовились заради власного спокійного життя.  Батькам діток з особливими потребами часто доводиться працювати цілковито на ліки, іноді заощаджуючи навіть на їжі та побутових потребах. Вони не вміють просити про допомогу, але саме вони потребують її найбільше.

Благодійний фонд “Киян” – ще дуже молодий, проте за кілька років свого існування він вже встиг допомогти багатьом діткам з особливими потребами. Організація опікується дітками-інвалідами,  які потребують комплексної реабілітації. Спеціалісти Фонду допомагають розробляти  реабілітаційні програми згідно індивідуальних потреб маленьких пацієнтів і реалізують їх на базі існуючих в столиці медзакладів.

Наразі під опікою фонду перебуває більше 200 сімей з “особливими дітками”. Під час карантину таким родинам дуже скрутно. Дітки потребують памперсів, засобів для догляду, але особливо – ліків. Тому будь-яка допомога, навіть найменша, буде доречною.

Якщо ви маєте бажання допомогти, це можна зробити:

  • на сайті Української благодійної біржі: https://ubb.org.ua/ru/project/6003/#.
  • на сайті Фонду https://kiyan.com.ua/blog-2/
  • перерахувати кошти на картку Приват-банку:  5169330511242619, отримувач – президент Фонду Чередниченко В.М., у переказі треба зазначити

Існує також можливість допомагати окремим діточкам чи родинам, історії яких розповідають представники Фонду на своєму сайті.

Звіти про надану допомогу викладають на сайті тут:  https://kiyan.com.ua/about-us/otchjoty/

Під час епідемії коронавірусу, Фонд також збирає кошти на допомогу медикам, аби закупити для них індивідуальні засоби захисту.

Нещодавно Хрещатик.News писав про благодійний фонд “Відкриті долоні”, про те, кому і як він допомагає.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

Фонд Пацієнти України зібрав на боротьбу з COVID-19 близько 4 млн грн

В Києві волонтери нагодували безпритульних

Популярні новини зараз

У столиці планують присвоїти звання "почесного громадянина Києва" колишньому Головнокомандувачу Залужному

Рятувальники використали безпілотну техніку з тепловізорами, аби перевірити київські ліси на наявність пожеж

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще

В храмі на Солом’янці готують вечері для найбідніших