Хлопець став рекордсменом у номінації “Найбільша кількість музичних інструментів, гру на яких засвоїла дитина”. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на Вечірній Київ.

12-річний мешканець Деснянського району Євген Чеславський опанував гру одразу на 10 музичних інструментах. Хлопець вільно володіє фортепіано, електропіаніно, скрипкою, акордеоном, електрогітарою, класичною гітарою, сопілкою, окариною, цимбалами, домрі-контрабасом.

Хлопець вчиться у Дитячій музичній школі № 24 та Центрі дитячої та юнацької творчості Деснянського району. Цей рекорд є унікальним ще через те, що Євгеній, особливий хлопчик, у нього аутизм.

Мама Євгенія Тетяна Чеславська подякувала вчителям сина та дала слушні поради батькам: “Завдяки наполегливій праці вчителів Женя досяг таких результатів. Щиро вдячна кожному з них за мого сина. Також раджу батькам дітей з ментальними порушеннями більше приділяти уваги до їх навчання вдома, де такі діти проводять більшість часу. Використовуйте цей час з максимальною користю для закріплення знань, які дають вчителі, щоб їх робота не була даремною”.

Нагадаємо, Відомий німецький музикант зняв кліп у спальному районі Києва (відео)

Читайте також:

Заборону знято? Додаток “Вконтанті” знову працює в Україні

Оновлений баскетбольний майданчик на Солом’янці відкрили турніром зі стрітболу

У Солом’янському районі урочисто відкрили сквер “Дубовий гай”