Президент України Володимир Зеленський заявив про готовність до зустрічі з американським лідером Дональдом Трампом, попри скандалу навколо їхньої телефонної розмови.

“Нічого страшного. Ми до всього готові. В нас незалежна країна, ми до всього готові”, відзначив Зеленський у відповідь на запитання української служби “Голосу Америки” з цього приводу.

Також Зеленський очікує, що домовиться про візит Трампа в Україну. За його словами, впродовж двох років Україну відвідають американські та європейські лідери.

“Очікуємо, що домовимось про візит (з президентом США Дональдом Трампом -ред). Бо мені більше хочеться не щоб я літав по всіх країнах. Я хотів би, щоб справжні лідери свої країн приїжджали до України і бачили. Не на словах від мене, яка гарна Україна, (а на власні очі ред.). Всіх запрошую, всі хочуть. Всі чекають на запрошення. І як тільки я кажу їм, всі “з задоволенням”.Тому найближчі два роки в нас будуть такі гучні візити американських і європейських лідерів”, сказав Зеленський на відео, оприлюднене на Facebook-сторінці Офісу президента.

Президент США Дональд Трамп повідомив раніше, що дозволив оприлюднення “повністю розсекреченої та нередагованої стенограми” телефонної розмови з українським колегою Володимиром Зеленським. “Ви побачите, що це був дуже доброзичливий і цілком прийнятний дзвінок. Жодного тиску, і, на відміну від Джо Байдена та його сина, жодної “послуги за послугу”, наголосив Трамп у твітері.