Новообрані народні депутати від “Слуги народу” вперше прийшли до парламенту на засідання фракції перед днем роботи Верховної Ради.

Мажоритарник, колишній підприємець Юрій Камельчук (округ на Львівщині) сказав при вході до ВР: “Є шанси, що ухвалимо більше 30, або може навіть до сотні законопроектів. Технічно все дозволяє. Голосування відбувається швидко. Сьогодні обсудимо, що за чим голосуємо. Основі кандидатури з’ясовані”.

На запитання, чи нардеп прибуде на завтрашнє засідання на своєму авто, “слуга” відповів:

“Без автомобіля. Зараз я поза Києвом у друзів проживаю. Вже з завтрашнього дня ввечері можна буде вселитися у цей чарівний готель “Київ”. Починаємо день рано. Якщо пам’ятаю, це 7.45, із покладання квітів, потім ще одне місце. Потім будуть організаційні моменти, можливо сфотографуємося всі разом. І урочисте засідання о 10.00 ранку.

Все окей, я готовий працювати плідно”.

49-й у списку “СН”, колишній адвокат Володимира Зеленського на виборах президента Олександр Качура сказав: “Не складно, все в порядку”.

“Із собою приніс регламент Верховної Ради. Сьогодні на засіданні фракції будемо обговорювати формування керівництва парламенту, керівний склад комітетів, послання президента, звіт попереднього спікера. Після цього відкриємо перше засідання і почнемо працювати. Але які самі законопроекти будуть подаватися, будемо обговорювати і дискутувати”, – розповів він.