Підозрюваного у скоєні ДТП під Києвом, в результаті якої загинуло двоє дорослих та двоє дітей, Антона Желепу заарештували строком на два місяці без права на заставу. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«Слідчий суддя ухвалив: клопотання – задовольнити. Застосувати до підозрюваного Желепи Антона Михайловича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. Строк дії ухвали про тримання під вартою Желепи Антона тривалістю у 60 днів, тобто до 17:25 9 вересня», – сказав суддя Євген Сидоров.

В пресслужбі поліції зазначили, що водія автомобіля «Мерседес», 1981 року народження, який здійснив зіткнення з авто «Хюндай», правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

“Сьогодні суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років”, – йдеться в повідомленні.

Як заявив сам Желепа в залі суду, він написав заяву про відмову від послуг адвоката та повністю визнає свою вину. “Що тут захищати”, сказав він.

Наразі правоохоронці встановлюють як саме Желепа заволодів автівкою, якою керував у нетверезому стані та спричинив страшну ДТП.

Відомо, що в момент скоєння аварії в автівці Желепа був один, якщо з`ясується, що ключі від Mercedes йому передав власник автівки, тому також загрожує кримінальна відповідальність.

В залі суду Желепа дав інтерв`ю Pavlovsky News, в якому заявив, що заслуговує на максимальне покарання.

 

Нагадаємо,   водію, що влаштував жахливу ДТП на Обухівській обирають запобіжний захід

Популярні новини зараз

Суд Києва зупинив будівництво поблизу Солом’янського парку

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Вбивство у фунікулері Києва — стало відомо, де працював нападник

“Пробіг під каштанами” у Києві: бігли і немовлята, і старенькі

Показати ще

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Загинула сім`я з трьома дітьми: п`яний водій влаштував жахливу ДТП під Києвом (фото, відео)

До 12 років: Верховна Рада посилила відповідальність за п’яне ДТП

Тисячі ДТП через п`яних водіїв: Аваков закликає депутатів підтримати законопроєкт про посилення покарання

Після жахливої ДТП під Києвом Зеленський просить Раду переглянути покарання для п’яних за кермом