Як повідомили у пресслужбі ДСНС у м. Києві, столичні вогнеборці здійснили черговий подвиг, врятувавши з балкону палаючої квартири жінку, а також евакуювали з верхніх поверхів багатоповерхівки 10 мешканців, серед яких була й дитина.

Пожежа сталась сьогодні вночі, у багатоповерхівці на вулиці Мілютенка, 28. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Головного управління ДСНС України у м. Києві.

«27 березня, о 03:34 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Мілютенка, 28, що у Деснянському районі столиці.

Черговий подвиг київських вогнеборців. Цього разу врятували жінку з балкону палаючої квартири. Під час ліквідації пожежі в квартирі на 7-поверсі 9-поверхового житлового будинку на вул. Мілютенка, 28, що у Деснянському районі столиці, бійці також евакуювали з верхніх поверхів 10 мешканців, з них 1 дитину. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників внаслідок цієї події ніхто не постраждав», – йдеться в повідомленні.

Як встановили, пожежа виникла в кімнаті однієї із однокімнатних квартир на 7-му поверсі 9-поверхового житлового будинку.

«О 03:59 бійці локалізували пожежу, а о 04:13 – ліквідували.

Під час ліквідації пожежі, вогнеборці за допомогою пожежної автодрабини врятували з балкону палаючої квартири жінку 1981 року народження. Крім того, із верхніх поверхів, з будинку евакуювали 10 мешканців, з них 1 дитину», – додали у пресслужбі.

Зазначається, що внаслідок пожежі житлова кімната та балкон квартири вигоріли повністю, пошкоджено меблі, особисті речі та побутову техніку, закопчено стіни та стеля квартири.

Крім того, вогнем пошкоджено вікна балкону квартири на 8 поверсі будинку.

«Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників, внаслідок цієї події ніхто не постраждав, Також бійці запобігли розповсюдженню полум’я на інші квартири з зовнішньої сторони будинку (через балкони).

На місці події було задіяно 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, Київ та передмістя страждають від пожеж: цілий день гасили вогонь на Колекторній

Популярні новини зараз

Поліцейський забезпечував супровід автівкам, що здійснювали вивезення незаконно-зрубаної деревини з Чорнобиля

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

Начальника Солом'янського РТЦК перевели до бойового підрозділу через скандал з повісткою для журналіста "Слідство.Інфо"

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Пожежа та вибух в квартирі на Маяковського: що сталось

Пожежа з вибухом: вночі у Деснянському районі чоловіка рятували з-під завалів